Зимното слънцестоене е важен астрологичен феномен, когато Слънцето се отдалечава

...
 
Зимното слънцестоене е важен астрологичен феномен, когато Слънцето се отдалечава
Коментари Харесай

Ритуали за благоденствие и астрологична прогноза за деня на зимното слънцестоене

 

Зимното слънцестоене е значим астрологичен феномен, когато Слънцето се отдалечава допустимо най-далеч от небесния екватор. С елементарни думи, през днешния ден имаме най-дългата нощ в годината и най-краткия ден. Също по този начин зимното слънцестоене ще означи началото на зимата в северното полукълбо и лятото в южното.

Астролозите поучават да се концентрирайте върху душевното си положение и да се отървете от ненужния отпадък вкъщи. Зимното слънцестоене е най-хубавото време да огледате жилището си и да изхвърлите неща, които към този момент не са приятни за окото и отвличат вниманието ви от по-важни задания. След такова генерално разчистване си коства да запалите свещ с култивиран чай и да обиколите всички стаи с нея. Както знаете, градинският чай работи като „ щит “ от отрицателната сила, прочиствайки пространството. Можете да започнете да планирате значими събития: сватби, пътувания, огромни покупки. Всички неща, които планирате в деня на зимното слънцестоене през идващите шест месеца, ще бъдат съпроводени от шанс.

Астрологична прогноза по зодиакални знаци

Какво ще донесе зимното слънцестоене на представителите на другите знаци на зодиака?

 

Овен. Беше натоварена година и към този момент сте подготвени за заслужена отмора. Ако е допустимо, вземете спомагателен почивен ден от работа и прекарайте време уединено със себе си или с обичаните си хора. Сега Луната е по отношение на вашия четвърти дом, което ви кара да ви липсва фамилията, да почувствате потребността да се съберете още веднъж със фамилията си. Но опозицията на Луната по отношение на Плутон и ретроградна Венера провокира спорни страсти у вас, всява безпорядък в главата ви. Така че просто би трябвало да забавите темпото.

 

Телец. Не можете да бъдете наименуван колеблив човек, само че имате и моменти на подозрение. Луната, която минава наоколо до третия ви дом, ви изпраща ясно обръщение: „ Останете там, където сте в този момент “. Но вашият планетарен държател Венера, който е назадничав, не е склонен. Кара ви да мислите доста за идващите стъпки, да вършиме проекти за бъдещето. Накратко, най-хубавият ви залог е да извършите компромис: да не предприемете решителни дейности, а да преразгледате възгледите си – от настоящата си система от убеждения до задачите си за 2022 година

 

Близнаци. Вие сте в мощна позиция, тъй че се възползвайте от всички благоприятни условия, които се отварят пред вас. Докато Луната „ осветява “ вашия втори дом, стремейки се към непоклатимост, тя също се опълчва на ретроградните Венера и Плутон, посредством осми дом на вътрешни трансформации, потребни запаси и сродни души. Независимо дали сте необвързани или щастливи в двойка, може да помислите за финансовите и сантименталните си вложения в света. Трудността ще бъде, че вашите кариерни желания и проекти за персоналния ви живот може да са в какофония един с различен.

 

Рак. Сезонът на Козирог е сложен интервал за вас, защото този знак на зодиака съставлява полярността, цялостната диаметралност на вашата. Но има добра вест: вашият път на духовно израстване за тази година приключва добре. Луната, преминаваща през вашия зодиакален знак, ще се опълчи непосредствено на ретроградните Венера и Плутон през вашия седми дом на съдействие и обществен контакт. Нещо завършва ли? Не се вкопчвайте в хора, места и обстановки, които към този момент сте надраснали.

 

Лъв. Пътуването на Луната през вашия дванадесети дом е много напрегната планетарна позиция, която ви дава възприятие на неустановеност, което ненавиждате. Така че почивката е най-хубавото решение. И физически, и прочувствени. Помислете кои области от живота ви заслужават най-голямо внимание през идната година. Правилно ли разпределяте силата и времето си? Не вземайте никакви прибързани решения, а направете цялостна инвентаризация на живота си. Това ще ви бъде от изгода доста скоро, когато пристигна моментът да действате бързо и уверено.

 

Дева. Кой сподели, че е невероятно да успееш по едно и също време в публичния и персоналния живот? Да, това звучи като машинация в разгара на сезона на Козирог. И все пак можете да извършите всичко. Но бъдете деликатни: можете прочувствено да се увлечете по едно нещо (или човек), само че скоро ще бъдете привлечени от друго. Ето за какво е толкоз значимо да намерите баланс и да слушате сърцето си, с цел да извършите верния избор и да постигнете триумф и в двете области. Няма да е елементарно, несъмнено, като се има поради, че Луната се скита през вашия обществен единадесети дом, противопоставяйки се на ретроградната Венера и Плутон през вашия пети дом на обич, творчество и популярност.

 

Везни. Напоследък вие сами се изненадвате и нарушавате откритите модели на държание. Това важи изключително за фамилните полезности и връзките с другите. И по този начин, каква е договорката? Вашият планетарен шеф Венера е в назадничав през четвъртия дом на фамилните и сантименталните връзки. Може би мислите по какъв начин да възстановите контактите с родственици или остарели познати. Това ще ви донесе вътрешна естетика и ще ви помогне да успокоите потока от разнообразни страсти и прекарвания.

 

Скорпион. Какво ще кажете за новогодишните празници със фамилията си? Пътуването на Луната през вашия девети дом провокира мисли за домакински уют и събиране с хора, които обичате. Въпреки това, опълчването на Луната против ретроградна Венера и вашия планетарен шеф Плутон може да сътвори някои проблеми. Например, пътуването до фамилията ви може да бъде отсрочено заради външни фактори или може да зародят събития, които ви пречат да постигнете това, което желаете. Във всеки случай можете да намерите излаз. Мислете за трудностите като за забавни „ провокации “ и всичко сигурно ще се окаже удобно за вас.

 

Стрелец. Трудно е да се справяш с страстите на другите и с преобладаващи условия, когато те пречат на личните ти цели и стремежи, нали? Но Вселената има вяра, че сте задоволително мощни, с цел да поемете предизвикването. По един или различен метод ще имате защо да мислите, когато и ретроградната Венера, и мощният Плутон „ нависнат “ над втория ви дом, стремейки се към непоклатимост, комфорт, финансово благоденствие и житейски насоки.

 

Козирог. Вашият сезон идва. И това безспорно би трябвало да ви радва и да ви дава мощ. Луната обаче, преминаваща през вашия седми дом на съдействие, обществени контакти и партньорства, ще донесе непредвидени промени, за които подсъзнателно към момента не сте подготвени. Противопоставянето на Луната по отношение на Плутон и ретроградна Венера ще ви накара да се чудите какъв брой разнообразни са вашите полезности и полезностите на хората, които смятате, че са близки. Когато имате отговори, вашата среда естествено ще стартира да се трансформира.

 

Водолей. Въпреки обстоятелството, че нормално вървите елементарно през живота и го възприемате като премеждие, в този момент чувствате потребността да забавите малко, като включите разумен метод. Това се дължи на четирите планети, които „ витаят “ над вашия тайнствен дванадесети дом на знаците на ориста и висшата орис. Може даже да ви се стори, че събитията не са във ваша изгода, че нещо непрекъснато пречи на вашите проекти. Но в реалност всичко се движи в вярната посока. Бъдете търпеливи и оставете Вселената да ви води по пътя, който е бил предопределен.

 

Риби. В близко бъдеще ще би трябвало да обърнете особено внимание на обществената сфера на живота си. Въпреки обстоятелството, че вашият воден зодиакален знак има течна природа и развита емпатия, които нормално ви оказват помощ да се свързвате с хора и да създавате другари елементарно, в този момент изпитвате компликации в общуването, определяне на нови контакти и поддържане на остарели. Факт е, че Луната освен „ осветява ” вашия пети дом, центриран в сърцето, само че и образува съпротива на ретроградната Венера и Плутон през вашия обществен единадесети дом. Опитайте се да се отпуснете и да не взимате фрапантни решения по отношение на заобикалящата ви среда. Това мъчно време просто би трябвало да се преживее.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР